Kék hírek, bulvár

2016.06.28. 19:43

Leteperte a nőt, meg akarta erőszakolni

A Pécsi Járásbíróság kedden S. B. gyanúsított előzetes letartóztatását rendelte el egy hónapra erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérlete és súlyos testi sértés bűntette megalapozott gyanúja miatt.

Bama.hu

A nyomozás adatai szerint S.B. gyanúsított Pécsett a sértettet követte, majd mikor mellé ért a nyakát megragadva a földre rántotta, vele dulakodni kezdett. A gyanúsított, a segítségért kiáltozó sértett száját befogta, és közösülési célból a sértettre próbált feküdni, azonban a sértett a dulakodás közben szerzett bokasérülés ellenére, miután a gyanúsítottat megütötte, elmenekült.


 
A kettő évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményre, a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára figyelemmel a gyanúsított szökésétől, elrejtőzésétől lehet tartani, illetve megalapozottan feltehető, hogy a sértett megfélemlítésével a bizonyítást meghiúsítaná.
 
A bíróság határozata ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!