Kék hírek, bulvár

2016.11.02. 20:22

Falhoz vágta a macskát: videóra vette a kínzásokat

Egy pécsi férfi kegyetlenkedett a napokban egy kismacskával, állatvédők mentették meg végül – számolt be a hírről a Pécsi Újság.hu.

D. G. (forrás: Pécsi Újság, RTL Klub)

A Facebookra a hétvégén került fel több videó arról, hogy egy pécsi férfi hol a falhoz vág, hol belerúg egy kismacskába miközben azt mondja: „egyelőre még kell tanítani repülni, de egy idő után bírni fogja". Az állatvédők nem tétlenkedtek, vasárnap elhozták a cicát és feljelentést is tettek az ügyben.

Dezső Kármen, miután meglátta a videókat, párjával indult el megmenteni az állatot. Ez vasárnap sikerült is, így most már jó kezekben van a négylábú. A macskát kínzó férfi – ha a bíróság is elítéli – akár három év börtönt is kaphat tettéért.

- A cica rémült állapotban volt, az egész teste rázkódott a félelemtől és a sokktól - emlékezett vissza a férfi. Az állatot ezt követően orvoshoz vitték. Mint a Pécsi Újság.hu beszámolt róla, látszólag ugyan nem volt baja a macskának, de a hasa érzékeny, a füle gyulladt és a két hátsó lába sem volt rendben. Mint az RTL Klub esti híradójában elhangzott, nyomozás még nem indult az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!