bukta

2018.04.29. 09:10

Hegeszteni támadt kedve, így lopott magának egyet

Vádemelést javasol a rendőrség két férfi ellen, akik egy hegesztőgépet loptak el egy drávasztárai ingatlanból.

bama.hu (forrás: police.hu)

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy 23 éves bácsalmási és egy 19 éves drávaiványi férfi ellen.

A megalapozott gyanú szerint a 19 éves férfi 2018 márciusában betört egy drávasztárai ingatlanba, és ellopta az ingatlanhoz tartozó kulcsokat. A fiatalember egy hónappal később 23 éves társával visszament az ingatlanhoz, majd a korábban ellopott kulcsok használatával bementek a melléképületbe, és elloptak egy hegesztőgépet, valamint több csomag elektródát.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították, majd 2018. április 18-án elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit, tettüket mindketten beismerték. A rendőrök a házkutatás alkalmával megtalálták és lefoglalták az ellopott hegesztőgépet, majd visszaadták a tulajdonosának.

A gyanúsítottak ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!