lopás

2018.09.10. 10:54

Műszaki cikkeket lopott egy pécsi áruházból egy nő

A biztonsági őrök felismerték, a rendőrök pedig elfogták azt a nőt, aki egy pécsi áruházból lopott 78 ezer forint értékben műszaki cikkeket.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 9-én 11 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy pécsi áruház biztonsági őrei visszatartanak egy fiatal nőt, aki egy nappal korábban műszaki cikkeket lopott az egyik üzletből.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a 20 éves nő augusztus 8-án lopott el egy fejhallgatót, egy tablet- és egy telefontokot, majd távozott az üzletből. A rendőrök a 20 éves helyi nőt elfogták, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként, tettét beismerte.

A gyanúsított lakhelyén megtartott kutatás alkalmával a lopott műszaki cikkeket a rendőrök lefoglalták. A nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!