Közélet

2009.01.02. 11:23

Ivanics Gergely is tagja az új magyar kerékpáros szupercsapatnak

Nemrégiben megalakult az új magyar kerékpáros szupercsapat, a Betonexpressz 2000-Limonta, amely nemzetközi alakulat, a tizenhat fős keretben találhatunk hazai, olasz, argentin, szerbiai és venezuelai versenyzőket is.

BAMA

Fő támogató magyar részről a Betonexpressz 2000, a másik névadó főszponzor a több mint ezer alkalmazottat foglalkoztató, észak-olaszországi székhellyel rendelkező nagyvállalat, a Limonta S.P.A.

Terveik szerint 2009-ben 16 versenyzőjük jövőre két sorban, párhuzamosan szerepel majd az Europe Tour-viadalokon, várhatóan 120-130 versenynapon. Rajthoz állnak Nyugat-Európa (Olaszország, Franciország, Spanyolország és Svájc), illetve a környező országok (Szerbia, Szlovénia, Horvátország, Montenegró és Románia) nemzeti viadalain, valamint hazánk valamennyi rangos bringaeseményén.

A csapat tagja a Pécsről elszármazott és sűrűn hazalátogató Ivanics Gergely (30).

– Nyolcan vagyunk magyarok és ugyanennyi a külföldi, valamennyien három bringát kaptunk. Január 15-én Olaszországban kezdjük az edzőtábort, február elején már versenyünk lesz Franciaországban. Az igazi kerékpáros szezon márciusban indul. Az edzőm továbbra is a Pécsett élő Hirth István, az ő edzéstervei alapján készülök – hallottuk Ivanicstól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!