Közélet

2012.06.18. 08:54

Toller és Tasnádi gyermekeivel erősíthet a pécsi MSZP

Aktívan politizál Pécs két korábbi, elhunyt szocialista polgármesterének egy-egy gyermeke: Toller László lánya és Tasnádi Péter fia is szerephez juthat 2014-ben az MSZP színeiben.

Babos A. (Dunántúli Napló)

Aktívan politizál Pécs két korábbi, elhunyt szocialista polgármesterének egy-egy gyermeke a baloldali párt színeiben. Toller Helga, a 2006-ban autóbalesetet szenvedett, majd 2010 májusában, 59 éves korában elhunyt Toller László lánya a Magyar Szocialista Párt pécsi választmányának elnökhelyettese. A 26 éves Toller Helga civilben marketingesként dolgozik.

A 2009 januárjában, 52 évesen elhunyt Tasnádi Péternek három lánya s egy fia van, közülük utóbbi lépett apja nyomdokaiba. Tasnádi Bálint 24 éves, nappali tagozatos pécsi egyetemi hallgató, mellette egy gazdaságfejlesztéssel foglalkozó cégnél dolgozik programmenedzserként. Az MSZP-nek 2007 óta tagja, de korábban is részt vett különböző kampányokban és közösségi munkákban. Ma a párt pécsi szervezetének alelnöke. A pécsi MSZP belügyeit ismerő forrásaink – habár e tekintetben még semmi sem dőlt el – szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a két ifjú szocialista közül valamelyik, vagy akár mindketten szerephez juthatnak a 2014-es őszi önkormányzati választásokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!