Közélet

2012.09.12. 17:22

Igazi térségi rendezvény lett a lobbiparti

Mintegy ezerötszáz meghívott vendéget várnak a most pénteken, szeptember 14-én megtartandó újabb szentlőrinci lobbipartira, a helyi vásártéren.

B. A. (Dunántúli Napló)

Dr. Győrvári Márk polgármester szerint a zárt körű rendezvény népszerűsége évről évre nő, hiszen a társadalmi és gazdasági élet jeles képviselői találkozhatnak ezen a programon, és folytathatnak tárgyalásokat bizonyos érdekek mentén, képviselhetik településüket, cégeiket, gazdasági társaságaikat. A polgármester, aki egyben a lobbiparti ötletének gazdája, elmondta, hogy az esemény iránti érdeklődés az elmúlt években sem lanyhult, azonban – ahogyan már az elmúlt egy-két évben is –, az infrastrukturális korlátok miatt, a rendezvény átláthatósága, s a program zavartalan lebonyolítása érdekében csak a meghívóval rendelkező vendégeket áll módjukban fogadni.

Szentlőrincre elsősorban a régióból és Budapestről érkeznek majd, a lobbiparti így a térség jövőbeni fejlesztéseire lehet hatással a polgármester szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!