Közélet

2010.02.15. 14:30

A Lehet Más a Politika szükséges a változáshoz

A Lehet Más a Politika (LMP) párt számára fontos az élhető, egészséges lakókörnyezet, a fenntartható termelés és fogyasztás, a felelős energiagazdálkodás.

B. A.

Kölcsey-Gyurkóné Baka Sára, a pécsi Református Gimnázium alapítója hiszi, hogy az országot átjáró korrupció csak más pártokkal, más politikusokkal szüntethető meg. A Pécs belvárosi körzetben dr. Wildmann János közgazdász, teológus a szociális igazságosságot, a szegénység leküzdését, a fenntartható gazdasági rendszer megteremtését tartja legfontosabbnak.

– Meg kell oldani a kertvárosi ambuláns betegellátást, az autópálya forgalmának elvezetését, a panelház-rekonstrukciónál a megújuló energiaforrások hasznosítását – véli dr. Kóbor József kertvárosi jelölt.

A vidékiek megélhetést kell, hogy találjanak településükön, működjenek a háztáji gazdaságok, gyümölcsösök, érdemes legyen állatot tartani – így Ladányi Attila zoopedagógus, a komlói körzet jelöltje. – A vidéki élet ne hátrányt, előnyt jelentsen – vallja Balogh Edina, a siklósi körzet jelöltje. A mohácsi Hartweg Ildikó úgy érzi, sokan akarják a tényleges változást. Skrionya Zoltán szigetvári jelölt legfontosabbnak a munkahelyteremtést, és a tisztességes emberi életfeltételek biztosítását tekinti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!