Közélet

2015.06.18. 17:56

Felújították a sellyei kormányablakot

Két új tárgyalót is használhatnak majd az itt dolgozó tisztviselők.

Hajdu Zs. (Dunántúli Napló)

Folyamatosan működött a felújítás és átalakítás időszaka alatt is az ormánsági városban a kormányablak, azonban a napokban befejeződött a munka, így hamarosan a teljesen felújított, korszerűen felszerelt és berendezett irodákban fogadhatják az ügyfeleket.

Nagy Attila polgármester elmondta, több mint egy hónappal ezelőtt kezdődtek meg a kivitelezési munkák a városháza földszintjén. A szakemberek a belső átalakítás során nemcsak az irodákat újították fel, hanem az ügyfelek által használható mosdókat is, valamint két új tárgyalót is használhatnak majd az itt dolgozó tisztviselők. Az irodák bebútorozása is elkészült a napokban, a jövőben hat munkaállomáson fogadhatják majd az ügyfeleket.

A környéken Sellye mellett Siklóson, Szigetváron és Szentlőrincen vehetők igénybe a kormányablakok szolgáltatásai, többek között kérelmek terjeszthetők elő és bejelentések tehetők, valamint tájékoztatás igényelhető egy adott ügy várható menetéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!