Közélet

2016.11.04. 14:09

Mindenről lehet beszélni! – kedvező a fogadtatás

Mind az érdeklődők, mind pedig a nyilvános fórumot vállaló közéleti személyek tekintetében kedvező fogadtatásra talált a „Mindenről lehet beszélni!” című pécsi kezdeményezés.

K. E. (DN)

Pentz Mihály pécsi üzletember, az egyik ötletgazda arról tájékoztatott, hogy máris megvan az idén esedékes fórumok időpontja és annak főszereplői. Eszerint az első nyilvános beszélgetésen dr. Vicze Csilla (ÖPE) pécsi képviselőt kérdezhetik majd az érdeklődők, november 8-án este (18.00 órakor) a Corso hotelben. November 22-re dr. Keresztes László Lóránd vállalta, hogy válaszol a pécsiekben felmerülő aktuális kérdésekre. Idén a fórumok sorát a december 6-ai rendezvény zárja, amelyen Csizi Péter országgyűlési képviselőt kérdezhetik majd az érdeklődők.

Már körvonalazódnak az első fórumok témakörei is, úgy tűnik, hogy a fő erővonalak a környezetvédelem, a közlekedés, illetőleg a város élhetősége köré összpontosulnak.
– Az egyetlen kritérium az, hogy közérdekű, az embereket érdeklő fontos dolgok, problémák kapjanak teret a fórumokon. A cél természetesen a közös megoldás keresése – mondta az új kezdeményezésről Pentz Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!