Közélet

2012.06.14. 14:29

Volt Hír TV-s a pécsi városi média központ élén

Kapitány Gergő, a Hír TV és az Echo TV korábbi munkatársa kerül a Pécs Média Központ élére júliustól. Az új vezető a politikai témák helyett sokkal inkább a mindennapos ügyekre koncentrálna.

Babos Attila (Dunántúli Napló)

Kapitány Gergely, a Hír TV és az Echo TV egykori munkatársa, a Célpont és a Detox című politikai leleplező műsorok volt műsorvezetője vezeti júliustól a Pécs Média Központot, a hírt maga az érintett erősítette meg a Dunántúli Naplónak.

Amint arról korábban beszámoltunk Kapitány Gergő – vállalkozásán keresztül – a pécsi önkormányzatnak, és más városi cégnek is kommunikációs tanácsadója jelenleg.

Kapitány érdeklődésünkre azt mondta, a hír megerősítésén túl egyelőre csak szűkszavúan nyilatkozna, mert a legfontosabb részleteket előbb kollégái előtt, nekik mondaná el. Annyit azonban megtudtunk, hogy változtatásokat tervez a Pécs Média Központhoz tartozó médiumoknál, így a Pécs TV-nél, a Pécsi Híreknél és a PécsMA.hu-nál, ezek egyébként szervezetileg a Pécs Holding alá tartoznak.

A tisztán politikai témák feszegetése, különböző tudosítások mellett, sőt azok előtt a mindennapi élettel kapcsolatos ügyekre koncentrálna, és igazi közösségi médiát alakítana a fent említett szervezetekből. Azt is hozzátette, hogy sokkal inkább a piacról szeretnének majd megélni, hisz az új városvezetés nagyjából a felére, évi mintegy százmillió forint körüli összegre csökkentette a három médium össz éves költségvetését.

A vezetőváltás okáról ő nem kívánt nyilatkozni. Hozzá hasonlóan Velkovics Vilmos, a központ még hivatalban lévő vezetője sem kívánt nyilatkozni. Arra a kérdésünkre sem válaszolt, hogy más pozícióban marad-e a jövőben valamelyik városi médiumnál. Úgy tudjuk, neki tanácsadói pozíciót kínáltak fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!