Kultúra

2010.09.02. 15:33

Most jó lenni katonának – írd át a történelmet!

A HATEJAMO, azaz I. Pécsi Nemzetközi Hadi-,Technikatörténeti Jármű- és Modellkiállítás jóvoltából szeptember 11-12-én megelevenednek az ókor, a középkor, a napóleoni idők és a második világháború csatái Pécsett. Nézheted is, mert óriási élmény lesz – de most részt is vehetsz rajtuk.

bama.hu

Szeptember 11-12-én ókori, középkori, napóleoni és második világháborús csaták elevenednek meg a Pécs Pláza és az Expo Center közötti területen. Az élethű felszereléssel megáldott seregek összecsapása nagy élménynek ígérkezik. A napóleoni csata több száz embert és több tucat lovat vonultat fel, míg a második világháborús ütközet eredeti, máig működő, vagy élethűen reprodukált tankok és harceszközök bevonásával zajlik, megfelelő pirotechnikai támogatással. A jelenetek igazi adrenalinfröccsöt ígérnek minden nézőnek.

A rendezvényre a bama.hu olvasói belépőjegyeket nyerhetnek - a játék oldala itt található!

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Háborús jelenetek felidézéséhez is várják az önkéntesek jelentkezését
[/caption]

Aligha mérhető viszont mindez ahhoz az élményhez, ha magad is részt veszel az ütközetekben. A HATEJAMO jóvoltából most erre is lehetőség nyílik. A szervezők nem kérnek mást, mint hogy gyere az Expo Centerbe hétfőn délután három és öt óra között, már ha elmúltál 18 éves.

Ígérni meleg ételt tudnak, és természetesen belépőt a rendezvényre. Valamint adrenalint, kardcsörgést, fegyverropogást, füstöt és ágyúdörgést, élőben.

Ezeket a csatákat mindenki túléli – és élvezni is fogja!

Címkék#HATEJAMO

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!