Kultúra

2013.09.06. 07:06

Nagy Bandó András 66 évesen 35 éves párjával kezd új életet Pécsett

Vége a titkolózásnak Nagy Bandó András részéről: új társa, Rita 35 éves, kislányuk, Gvendolin 3 esztendős. Minderről a Dunántúli Naplónak beszélt először.

Mészáros B. Endre (Dunántúli Napló)

Nagy Bandó András két évtizeden át élt Orfűn, ám most beköltözött Pécsre. A népszerű humorista őszintén válaszolt élete eddigi legsúlyosabb döntésével kapcsolatos kérdéseinkre: új életéről, új társáról és hároméves kislányáról is szót ejtett. Mert a 66 éves Nagy Bandó Pécsett kezd új életet a 35 esztendős Ritával, és hároméves közös kislányukkal, Gvendolinnal.

A helyzet meglehetősen sajátos, hiszen Bandónak a L''art pour l''art Társulatból, majd a Csinibaba filmből közismert lánya, Nagy Natália idősebb új párjánál, unokája, Hanna pedig ugyancsak évekkel előzi meg korban három esztendős Gvendolin nagynénjét. „Más értelmet kapott a halandóságom, s bár életem rövidebb és bajosabb szakasza jut hármunknak, de remélem, boldog lesz. Családfám pedig mindig kacifántos volt, most tetőzött, de lehet, hogy még tovább cifrázzuk” – vélekedett minderről Nagy Bandó a Dunántúli Naplónak.

A teljes interjú és a család fotója a Dunántúli Napló pénteki számában jelent meg. A baranyai napilapra ITT fizethet elő!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!