Kultúra

2016.01.17. 16:17

Egy hétig tart a kultúra napja Komlón

Koncert, fotókiállítás, ünnepi műsor: változatos hét várja a komlóiakat keddtől. Horváth Éva, a Komlói Közösségek Háza igazgatója elmondta, Komlón idén nem csak egy nap lesz a Magyar Kultúra Napja, hanem egy egész hét.

K. E. I. (DN)

Ezzel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy milyen gazdag, sokszínű is a magyar kultúra. Sokan, több művészeti ágban szeretnék megmutatni Komlón is, hogy számukra ez fontos: képzőművészet, népművészet, irodalom, népzene újragondolva, és rockzene békésen megfér egymás mellett. Mind érték és mind méltó az ünnephez – mutatott rá az igazgató.

Éppen ezért január 19-e és 23-a között mindennap egy-egy színvonalas eseményre kerül sor. Január 19-én 17 órakor Schneider Angéla fotókiállítását nyitják meg a színházban, 20-án 17 órakor pedig a Díszítőművészei Műhely tárlatát a Közösségek Házában. Csütörtökön újrahasznosított hulladékokból készült hangszereken zenélnek a színházban 18 órától, 22-én pedig Kányádi Sándor költeményeiből adnak elő verses-zenés műsort szintén a színházban este hat órától.

A rendezvénysorozatot Tunyogi Emlékest zárja szombaton 20 órától a Közösségek Házában. Horváth Éva bízik abban, hogy a sokszínű programok között mindenki talál kedvére valót.

Címkék#komló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!