Járvány

2020.05.26. 14:07

Sokba kerül Benedict Cumberbatchnek az új-zélandi fogság

A színész egy forgatás miatt a szigeten ragadt a járvány idejére és azóta itt lakik, napi 650 ezer forintnak megfelelő dollárért.

British actor Benedict Cumberbatch arrives for the New York premiere of "The Current War: Director's Cut" at the AMC Lincoln Square theatre in New York on October 21, 2019. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

A Sherlock és a Dr. Strange sztárja épp a Power of the Dog című filmet forgatta Új-Zélandon, amikor a koronavírus-járvány kitörése miatt lezárták a határokat, ő pedig ott ragadt – írja az Origo a The Sun alapján.

A brit színész még éppen hazamehetett volna az Egyesült Királyságba, de miután a családja is vele volt, úgy döntött, hogy inkább a távoli szigeten vészeli át a járványt.

A lap szerint a sztárok komfortzónájából így sem kellett kilépnie, hisz több mint két hónapja egy óceánparti villát bérel, amelyhez többek között nyolc hálószoba, medence és teniszpálya tartozik – mindez napi 1700 fontért, azaz több mint 650 ezer forintért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!