Krimi

2023.12.30. 05:54

Tragikus vége lett egy karácsonyi bevásárlásnak: fiatal édesanya veszítette életét, kisbabája is a karjaiban volt

Floridában csütörtökön vádat emeltek egy 14 éves fiatal és 15 éves testvére ellen karácsonyi ajándékok miatt kirobbant lövöldözés ügyében, a konfliktusban 23 éves nővérük meghalt.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Anna_Kim

A családi dráma részleteiről még kedden tartott sajtótájékoztatón elhangzott, hogy december 24-én egy családi bevásárlás végződött a tragédiával. A 14 éves fiatal már az üzletben nemtetszését fejezte ki, hogy 15 éves testvére több, illetve nagyobb értékű ajándékot kap, majd nagyszülei otthonában folytatódott a vita.

Pinellas megye rendőrhatóságának közleménye szerint nővérük a veszekedést azzal próbálta lezárni, hogy "karácsony van", ám a fiatalabb testvér fegyvert fogott bátyjára. Miután nővérük közbeavatkozott, a fegyvert ráfogta és elsütötte.

Amikor a 23 éves nőt a halálos lövés érte, kezében tartotta 11 hónapos gyermekét, aki sértetlen maradt.

A rendőrségi jelentés szerint ezt követően a 15 éves fiatal egy másik fegyvert kapott fel, és megtorlásként 14 éves öccsére lőtt rá, akit kórházban ápolnak.

A floridai hatóságok a 14 éves fiatal ellen szándékos emberölés és gyermek elleni erőszak miatt emeltek vádat, 15 éves testvére szándékos emberölés kísérletének vádjával kerül bíróság elé.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!