Genderideológia

2024.01.07. 18:14

Nem vártak sokáig, a lengyel közmédiában máris megjelent az LMBTQ (videó)

Vízkereszt ünnepén LMBTQ-tartalmat sugároztak Lengyelországban. A műsorban azonos nemű párok beszélgettek és egy LMBTQ-zászlót is magukkal vittek a forgatásra.

MW

Forrás: Képernyőfotó/Facebook

Azután, hogy a lengyel Jog és Igazságosság pártja (PiS) nyolc év kormányzás után távozott a hatalomból, és a Donald Tusk vezette erők kerültek hatalomra, hamarosan jelentős változás állt be a lengyel közmédiánál – vette észre a Mandiner.

Most pedig úgy látszik, hogy az ideológiai indoktrinációt is megkezdte a Tuskék által átalakított közmédia, ugyanis vízkereszt ünnepén LMBTQ-tartalmat sugároztak. Erre Patryk Jaki, a PiS-szel szövetséges jobboldali párt EP-képviselője hívta fel a figyelmet. 

Ez a TVP vízkereszt ünnepén, Tusk, Hołownia és Kosiniak elérte célját. Tehát a kötelező doktrína már a TVP-n van, népszerűsítik az LMBTQ-lobbit és nevetségessé teszik a hagyományos családot

– fogalmazott a képviselő, miután január 6-án két azonos nemű párral folytattak beszélgetést a köztévében, akik kifeszítették az általuk bevitt LMBTQ-zászlót is.

Úgy látja, hogy a közmédia mindezek mellett a migrációs kvóták népszerűsítéséért dolgozik, valamint a kormány ellenfeleit támadja és rasszistának bélyegzi őket. Véleménye szerint 

nevetségessé teszik a hagyományokat, a lengyelséget kigúnyolják és a kozmopolitizmust hirdetik.

Patryk Jaki szerint a tisztogatásokon átesett közmédia azt hangoztatja, hogy 

az EU-nak mindig igaza van, kíméletlenül rombolja és nevetségessé teszi a katolikus egyházat, cserébe pedig a genderideológiát hirdeti.

A Mandiner teljes cikke ITT olvasható el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában