Olvasói levél

2018.04.29. 18:23

Nem az én hibám, hogy barna víz folyik a csapból

Szombaton a fürdőszobai csapról vettem vizet, azért, hogy a virágaimat megöntözzem. A víz barna, zavaros volt és fekete szemcséket is találtam benne - írja olvasónk.

DN

A közkutak és a források vizének fogyasztása is okozhat bajokat az ÁNTSZ szerint (képünk illusztráció)

Szombaton a fürdőszobai csapról vettem vizet, azért, hogy a virágaimat megöntözzem. A víz barna, zavaros volt és fekete szemcséket is találtam benne. Vasárnap megismétlődött ez a jelenség. Szóltam a műszaki hibaelhárításnak, akik délutánra (akkor értem haza) átmosták a vezetéket. Sajnos azt a tájékoztatást kaptam, hogy a saját lakásom vezetékének átmosása az én költségemre történik – ezt azonban én nem fogadom el. Mostam is szombat reggel, így például nem tudom, hogy a mosógépem károsodott-e. Sőt, főztem is. Az ételhez a vizet egyébként mindig a vízforraló felhasználásával öntöm az ételbe.

Kértem a szolgáltatót, hogy teljes körű laboratóriumi vizsgálattal (szerves, szervetlen, mikrobiológia) bizonyítsa, hogy ivásra alkalmas vizet szolgáltatott. Kíváncsi vagyok a reakciójukra. Sajnálatos, hogy a szolgáltatási szerződések nem tartalmazzák a szolgáltatott víz minőségét. Ezért nem kötöttem szolgáltatási szerződést sem. Csak ráutaló magatartással vásárolom a vizet és kifizetem a fogyasztást. Köztünk tudomásom szerint a bíróság dönt, ha jogvita van.P. M. J.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában