postabontás

2020.01.12. 10:34

Teljes a sötétség a pécsi 48-as téren – háborog olvasónk

Pár hete az esti órákban átmentem a pécsi 48-as téren. A tér lámpái közül akkor hat nem világított, ezt még aznap este jeleztem a közvilágítási hibabejelentésre szolgáló internetes oldalon – kezdi levélírónk.

Pár napja ismét arra jártam. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a téren egyetlen lámpa sem világít, teljes sötétség uralkodott. Hazaérve jeleztem a hibát a már említett internetes oldalon, de a biztonság kedvéért a Biokom ügyfélszolgálatának is írtam egy értesítést számítógépen. Levelem érkezését vissza is igazolták, de ezen kívül, mint a későbbiek során tapasztalhattam, semmit sem tettek.

Csütörtökön ismételten arra volt dolgom. Semmi nem változott, teljes sötétségben botorkálhatnak az emberek a téren. Miért kell megvárni amíg valaki elbotlik, megverik, kirabolják stb.? Ugyan a tér egyik oldalán ott a rendőrség épülete, de ettől nem lesz jobb a közbiztonság – nagy visszatartó ereje egy épületnek nincs. Mi kell ahhoz, hogy végre megcsinálják a lámpákat és ne kelljen zseblámpával közlekedni?

dr. F. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában