postabontás

2020.08.07. 16:19

Hónapokig kell várakozni a szűrésre – panaszolja olvasónk

Rendre azt mondják, hogy milyen fontosak a szűrővizsgálatok, a betegségek megelőzése szempontjából – kezdi levélírónk.

Fotó: SPL

Így van ez sok egyéb mellett a vastagbélszűréssel is. A legutóbbi vizsgálaton azt mondták, hogy ez év áprilisában menjek vissza kontrollra. Próbáltam időpontot kérni a 400 ágyas klinikán, de a járványhelyzet miatt erre akkor nem volt lehetőség. Interneten lehetett regisztrálni, amit vissza is igazoltak, egyben a jelentkezésükig a türelmemet kérték.

Nos, a türelmem lassan azért már fogy­tán, hiszen augusztust írunk, és még mindig semmilyen jelzést nem kaptam, hogy mikorra jegyeztek elő a vizsgálatra. Próbálkoztam telefonon is időpontkéréssel, de nem lehet senkit elérni. Olyan az érzése az embernek, mintha teljesen leálltak volna a munkával. Persze nagyobb az esély arra, hogy rendkívül nagy az elmaradás és azt nem könnyű most pótolni, viszont a pácienseknek nagyon rossz érzés ez a bizonytalanság. Legalább ha annyit tudnék, hogy mikorra várható, hogy sorra kerülök, már az is sokat jelentene. Mert akkor megszűnne az aggodalom, hogy talán elfeledkeztek rólam.

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!