Postabontás

2022.07.30. 08:20

Olvasói levél: Köszönet a gyógyítóknak

Név és cím a szerkesztőségben

Fotó: Shutterstock

Július 13-án éjjel rosszul lettem, a szilikózisos tüdőm produkált eddig soha nem látott, súlyosnak tűnő tüneteket. Reggel jeleztem a háziorvosnak a gondomat, aki a tüdőgondozóhoz irányított. Ott azt javasolták, az a legjobb, ha mentőt hívok. Így is tettem – a mentősök gyorsan kiérkeztek, és rendkívül segítőkészek, kedvesek voltak, biztonságérzetet adtak. A sürgősségire vittek – ott se kellett sokat várnom, és ott is maximális odafigyelésben volt részem. 

Megvizsgáltak, és ott is mindenki kedves volt, türelmes, majd az orvosok döntése szerint a pulmonológiára küldtek. Ahol szintén alapos kivizsgálás következett, és meg is született a diagnózis: hör­gőgyulladás okozta az ijesztő tüneteket. Nem telt el egy hét, és meggyógyítva engedtek haza a családomhoz. Szeretnék ezúton is hálás köszönetet mondani az érintett intézmények valamennyi dolgozójának. Orvosok, ápolónők, a beteghordó fiatalemberek, és mindenki maximális odaadással és szakértelemmel végzi a munkáját, és emberileg is a lehető legtöbbet nyújtják. Aminek köszönhetően én is meggyógyultam. Olyan volt ez a pár nap számomra, mintha egy csodában lett volna részem. Minden elismerés megilleti az egészségügyben dolgozókat! 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában