Postabontás

2022.10.13. 19:39

A kuponnapok nehezítik a közlekedést - tapasztalta olvasónk

Azt, hogy a hétvégén kuponnapok voltak, autósként én is érzékeltem, a Postabontásban megjelent levél írójához hasonlóan.

bama.hu

Fotó: Bach Máté

Ami különösen azért volt bosszantó, mert én egy ideje direkt kerülöm ezeket az akciós hétvégéket, de épp erre vezetett az utam. Az egyik ok, amiért ezeken a napokon nem megyek semmilyen bevásárlóközpontba, az az, hogy ilyenkor hatalmas a tömeg a boltokban, olyan, mintha karácsony előtt lennénk – legalábbis ez volt a jellemző még néhány évvel ezelőtt. Ami nem kellemes. A másik ok pedig az, hogy sajnos, volt, hogy beleestem abba a csapdába, hogy a kedvezmény „elvakított”, és olyan dolgokat is megvásároltam, amire igazán nem is lett volna szükség. 

Hiába szeretném azonban elkerülni ezeket a kuponnapokat, autósként én is a részesévé váltam, az Árkád környékén hatalmasra duzzadó forgalom miatt. Mi, pécsiek tudjuk, hogy a karácsony előtti napokban is ugyanez a helyzet – úgy emlékszem, hogy volt már arra példa, hogy rendőrök irányították a forgalmat december 24-ét megelőzően, hogy ne duguljon be teljesen a kereszteződés. Lehet, hogy a kuponnapokon is elkélne az effajta segítség. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában