Postabontás

2022.10.23. 08:09

Az utasokra is figyelhetne a sofőr - véli olvasónk

Múlt vasárnap, október 16-án a délelőtti órákban Meszes felé szerettem volna eljutni helyi járattal.

Fotó: Ground Picture

Egy barátommal drogériából tartottunk éppen hazafelé, minkettőnk kezében egy-egy hatalmas, 20 tekercses vécépapír csomaggal. Akciós volt, ezért vásároltunk ilyen nagy mennyiségben. A busz meg is érkezett, szálltunk is volna fel, de amikor a lépcsőre akartunk fellépni, váratlanul az ajtó előttünk bezárult. Mindketten mozgásszervi problémákkal küzdünk, a séta, a lépcsőzés nem megy annyira könnyen, egyszerűen.

Fizetem a bérletet minden hónapban, ami nem olcsó. Úgy gondolom, hogy elvárható lenne kicsit nagyobb odafigyelés a sofőröktől. Mert egy ilyen helyzetben az is előfordulhatott volna, hogy megbotlok, megcsúszok, és a busz alá esek. Nagyon sok járat kimarad - ha jön, akkor legalább olyan sofőr vezesse a buszt, aki az utasokra is odafigyel! Ezt szeretnénk. Mert ha a fenti esetben a gépkocsivezető a tükörbe pillantott volna, akkor észrevette volna, hogy az orrunk előtt becsukta az ajtót. De nem ezt tette. Egyszerűen elhajtott. 

Név és cím a szerkesztőségben 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában