Postabontás

2023.01.19. 19:06

Automata ajtót szeretnének a vevők - jelzi olvasónk

Dunántúli Napló

Fotó: Laufer László

A vásárcsarnok hiányosságairól olvashattunk olvasói észrevételt a minap a Postabontásban, amelyben többek közt a bejárati ajtó nyitásának nehézségeire hívja fel a figyelmet a panaszos. Én is úgy gondolom, hogy ide mindenképp automata ajtót kellett volna beépíteniük a kivitelezőknek. Egyszerű ennek az indoka: szinte teljesen láthatatlanok a bejárati ajtók, mert egybeolvadnak az oldalfal üvegével. A másik ok, hogy olyan súlya van ezeknek az ajtónak, hogy szatyorral a kezemben ki nem tudom nyitni. Mindemellett a kisbabát toló anyukák is a nehézséggel szembesülnek: se ki, se be nem tudnak menni egyedül, mert nem bírnak az ajtókkal. 

Olyan súlya van ezeknek a nyílászáróknak, hogy sokan nem is foglalkoznak azzal, hogy maguk után becsukják, aminek következtében bent meg szegény árusok szinte megfagynak, hiszen ömlik be a nyitott ajtókon át a hideg. Szükséges lenne ezeket önműködően becsukódó, automata ajtókra cserélni. Arról már nem is beszélve, hogy több helyen beázik a csarnok. Bravó, Pécs!

Név és cím a szerkesztőségben 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában