Csak arra jók, hogy idegesítsék a nézőket

2023.01.30. 20:12

Több a reklám a tévében, mint a normális műsoridő – bosszankodik olvasónk

A tévében látható reklámok miatt bosszankodik több olvasónk is.

W. K.

Fotó: Tomas Urbelionis

Egyikük így fogalmaz: – A korhatárhoz kötött reklámok csak arra jók, hogy a nézők idegeit borzolják. Eddig is nagyon idegesítő volt, hogy a filmeket sokunk számára teljesen érdektelen reklám­blokkokkal szakítják meg, de az, hogy előtte még arra is felhívják a figyelmet, hogy azok mely korosztálynak nem valók, egészen abszurd. A filmek korhatárát vajon összehangolják a reklámokéval? Mert ha igen – és szerintem ez az elvárható –, akkor ezekre a figyelmeztetésekre nincs semmi szükség.

Más is hasonlóan vélekedik: – Nevetnem kellett, amikor tegnap azt hallottam a tévében, hogy „a következő reklám korhatár nélkül megtekinthető”. Van, aki ezt tényleg komolyan gondolta, hogy ezeknek a felhívásoknak van bármi értelme?! – tette fel a kérdés olvasónk. 

Egy másik olvasónk a következőt írta: – Valaki magyarázza meg, hogy mi az, amiért egy reklám csak 12 éven felülieknek való. Észbontó! Ahogy az is, hogy lassan több a reklámidő, mint a normális műsoridő a tévében. Én elhiszem, hogy a reklám hozza a pénzt, de ez már több a soknál. Több a reklám a filmek alatt, mint amelyen hosszú a film. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában