Postabontás

2023.02.28. 13:27

Örülök az új e-buszoknak, de már előre féltem is azokat - írja olvasónk

Az, hogy új elektromos buszokkal gazdagodott a pécsi tömegközlekedés, örömteli, de közben aggodalmuknak is hangot adnak olvasóink.

W. K.

- Több alkalommal is volt alkalmam az új elektromos buszokat kipróbálni az elmúlt időszakban, a 4-es vonalán többször is közlekedett az új jármű a próbaüzem során. A busz tágas, modern, minden szempontból korszerű. Öröm volt vele utazni. Nagyon jó lenne, ha egy év múlva, sőt, évek múlva is azt mondhatnánk, hogy milyen szépek, és tiszták ezek ez e-buszok. Bízunk benne, hogy senki nem lesz, aki az utastér rongálásban örömét lelné - osztotta meg gondolatait egy olvasónk.

Más a következőt írta: - Az e-buszoké a jövő. Nagyon bízunk bene, hogy a pécsi járműpark fejlesztése itt nem áll meg, hanem idővel csak ilyen korszerű járatok fognak közlekedni városunk útjain. Sokkal kulturáltabb így a tömegközlekedés, ami utasként jó érzés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában