Postabontás

2023.03.24. 13:14

Itt a tavaszi lomtalanítások időszaka - írják olvasóink

Itt a tavaszi lomtalanítások időszaka, ennek mikéntjére is vonatkoznak azonban szabályok - hívják fel a figyelmet olvasóink.

W. K.

- Lomtalanítás volt a napokban Pécsett, a Maléter Pál úton. Miután a kihelyezett holmikat elszállították, a kukák mellett halomban állt a hulladék. Kibontott ajtók - ami vélhetően nem szállítható el a lomtalanítás alkalmával, kartondobozok és rengeteg könyv hevert a gyűjtőedények környezetében. Utóbbiakat valaki egyszerűen csak kitette a kuka mellé, mindenféle csomagolás nélkül. Gondolom, a lomtalanítást végzőknek nem feladata, hogy a könyveket egyenként felpakolják a kocsira. Miért nem lehetett ezeket bedobozolva kihelyezni?! - jelezte panaszát egy olvasónk. 

Más is hasonló gondolatokat fogalmazott meg: 

- Köztudott szerintem, hogy építési törmeléket, és üres festékes vödröt se lehet lomtalanításkor kihelyezni a kukák mellé. Sajnos a környékünkön ezt az előírást vagy nem ismerik vagy nem veszik figyelembe. Két vödör áll a szemétgyűjtőnk mellett, amiben korábban festéket kevertek. Ki fogja majd vajon ezeket innen elszállítani? A tulajdonosa, gondolom semmiképp - tette szóvá olvasónk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!