Az újranyitásban már nem bíznak

2023.04.13. 12:36

A bezárt postahivatalok sokaknak hiányoznak

A bezárt postahivatalok sokaknak hiányoznak. Az újranyitásban már nem bíznak olvasóink.

W. K.

Fotó: Majzik Attila

- Szomorúan olvastam a bezárt, és az ígéretek ellenére ki nem nyitott postákról szóló hozzászólásokat az sms rovatban. Így jártunk mi is: az uránvárosi buszvégállomásánál lévő postánk nem nyitott ki, legnagyobb bánatunkra. Nagy körzetet látott el Szentkúttól Kovácstelepig, jó helyre telepítették, közel volt az orvosi rendelő, a gyógyszertár, a bank, az üzletek. Egy úttal minden elérhető volt. Másik nagy előnye az volt, hogy parkoló mellett volt, így a mozgássérültek is ide jártak, még a távolabbi helyekről is. Szomorú, hogy a 21. században a szolgáltatások köre nemhogy bővülne, hanem még a meglévőket is elveszik - panaszolta olvasónk.

Más is hasonló gondolatokat fogalmazott meg: - A Jurisics úti postát is bezárták - azóta külön program a postába járás. Buszra kell szállni, majd a főpostán hosszasan sorban állni. Érthetetlen a bezárás, hiszen itt, az iskola, szolgáltatóház, bolt szomszédságában lévő hivatal igen népszerű volt, sokszor forgalmasnak is mondható. Nagy kérdés, hogy mi lesz majd a megüresedett épülettel - osztotta meg gondolatait olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!