Postabontás

2023.05.13. 19:15

Autókarcolással büntetett a szomszéd - panaszolja olvasónk

A közelmúltban olvashattunk a Postabontásban is arról, hogy milyen sok problémát okoznak a garázsok, kapubeállók elé parkoló autósok.

W.K.

Fotó: Daniel Jedzura

Én vagyok az ellenpélda. 

Szabályosan parkoltam: nem kapubeálló, nem bejárat, nem járda, semmi sem tiltja a megállást. Mivel az út egyik oldalán lehetséges csak megállni, így többnyire mindenki ott parkol, ahol éppen sikerül. A kedves szomszédot idegesítette, hogy valaki - aki én voltam - az ő háza előtt merészelte hagyni az autóját, de hangsúlyozom, hogy szabályosan, és ő simán be tudott állni a saját udvarába, mégis másnapra végigkarcolta az autóm teljes hosszát. Teszem hozzá, egy viszonylag elit, családias részről van szó (Vas Gereben utca). 

Tehát, ha szabályosan parkol az ember, néhány erénycsősz még így is szabályozni akarja a közterületi parkolást, jogtalanul. A rendőrségi feljelentés természetesen megtörtént. Nem kell tehát mindig az autósokat hibáztatni a szabálytalanságok miatt. Ha valakinek valami nem tetszik, ily módon ezek szerint bárkit megkárosíthat. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában