Postabontás

2023.05.30. 10:59

Olvasónkat inkább az idősek lifthasználata bosszantja fel, mintsem a kutyásoké

bama.hu

Fotó: Ollyy

- Több levelet is olvashattunk a Postabontásban a társasházi lift használatáról – emlékszik vissza olvasónk a pár héttel ezelőtti levélváltásra. - Volt, aki a kutyások miatt, volt, aki a mozgáskorlátozottak lifthasználata miatt háborodott fel. Úgy gondolom, aki fizeti a közös költséget rendszeresen, az akár egész álló nap bent állhat és fel-le utazgathat. Elgondolkodtató, hogy egyes emberek hogyan is képzelnék el a lifthasználat korlátozását. Akkor ezek értelmében jogtalanul használhatják az ételfutárok, a csomagfutárok és a látogatóba érkező rokonok sem?

Másik olvasónkat egy igen sokakat érintő probléma dühíti fel: - A kilencedik emeleten lakom, rendszeres használója vagyok a liftnek. Nem sok minden tud felbosszantani, de az, amikor az idős nénik a liftben együtt utaznak, majd az egyik előbb kiszáll, de a trécselést még nem fejezték be, és ennek okán nyitott liftajtónál folytatják tovább, na az igen! Miért nem lehet kiszállni és úgy folytatni a dughagymák elvetésének, vagy éppen annak a kivesézését, hogy ki került kórházba az elmúlt napokban? Más sietne, haladna, menne a dolgára, és még ők vannak felháborodva akkor, ha az ember kicsit megkocogtatja a liftet, jelezve nekik, hogy jó lenne becsukni az ajtót és hagyni, hogy elinduljon.


 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 


 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában