Nagy szükség lenne rá

2023.05.10. 15:03

Parkolóházzá kellene alakítani a régi vásárcsarnokot – javasolják olvasóink

.

W. K.

Fotó: Löffler Péter

Egyikük a következőket fogalmazta meg: – A régi vásárcsarnok szerkezetileg is alkalmas lenne parkolóházként való hasznosításra, némi átalakítással – emeleti felhajtók kialakítására gondolok. Nagy szükség volna a parkolási lehetőség bővítésére, mert sok ügyintézés miatt olyan kistelepülésekről is be kell jönni Pécsre, ahonnan csak napi néhány busz jár a központba. A belvárosba engedély nélkül nem lehet behajtani, a hivatalok meg a belvárosban vannak. A tulajdonos gondolhatna a vidéken élőkre is!

Más is úgy véli, hogy a régi csarnok épülete parkolóházként kellene, hogy tovább működjön. –  Nagyon sok érv szól amellett, hogy a régi vásárcsarnokban parkolóhelyeket alakítsanak ki. Laikusként ugyan, de úgy vélem, nem lenne szükség olyan hatalmas beruházásra ennek megvalósítására. Pécs belvárosban súlyosak a parkolási problémák, erre jelenthetne ez megoldást. Jó lenne tudni, hogy ha ezt az ötletet nem tartja a városvezetés megvalósíthatónak, akkor azt mivel indokolják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában