Postabontás

2023.06.23. 19:30

A hőmérő is kellékké vált a buszon - állapítja meg olvasónk

Dunántúli Napló

Kint 31 fokot mértünk a héten kedden, és városi buszjáratra kellett szállnom, orvosi vizsgálatra mentem. Mielőtt elindultam a megállóba, azon morfondíroztam, hogy vajon idén is sisteregni fognak-e a forró fűtéstől a pécsi buszok. 

Tartottam attól, hogy megmaradtak a tavaly nyáron már tapasztalt hagyományok, és ezúttal is a buszok megszokott nyári intenzív fűtésével fogok szembesülni. Gondoltam, biztosra megyek. Ivóvizet és szobai hőmérőt is vittem magammal. Előbbit azért, hogy szükség esetén fel tudjam frissíteni magam, utóbbit pedig azért, hogy ha fűtenek a járműveken, akkor később bizonyítani tudjam panaszom megalapozottságát.

Aggodalmam azonban szerencsére alaptalannak bizonyult. Se Kertvárosból a 400 ágyas felé, se visszafelé nem fűtötték a buszt. Ez jó dolog! Ahogy az is, hogy végre sor került Kertvárosban is a szúnyoggyérítésre. Talán minden a helyére kerül, ha lassan is. 

Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában