Postabontás

2023.06.16. 21:30

Pécsre is kellene egy skatepark – hangsúlyozzák olvasóink

Wald Kata

Fotó: KISS ANNAMARIE

– Tőlünk nyugatabbra a görpark nem számít különlegességnek, a legkisebb városokban is megtalálhatók, a fiatalságnak helyet biztosítva a gördeszkázásra, mások zavarása nélkül. Amíg Pécsett nem épül hasonló, nem várhatjuk el a fiataloktól, hogy mondjanak le szenvedélyükről. El kell viselnünk a jelenlétüket, a  gördeszkák hangos gurulását az Irgalmasok utcáján, és a Széchenyi téren, vagy azt, hogy a Honvéd utcán száguldoznak lefelé. Szerintem ők se tartják ezeket a helyszíneket ideálisnak, de nincs más választásuk. Bízzunk benne, hogy a város is pályázik majd egy skatepark építésére, ha lesz rá lehetőség – bizakodik olvasónk. 

Más a következőt írta: – Ha a belvárosban laknék, nem bírnám idegekkel a gördeszkák hangját esténként. A Széchenyi téren találkoztam egy ismerősömmel, szerettünk volna kicsit beszélgetni, de alig hallottuk egymás hangját, mert ott ugrattak a lépcsőkön a gördeszkások. Nem ez a megfelelő hely számukra – vélekedett.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában