Ez lehet az allergia egyi ellenszere

2023.07.14. 12:30

A mosatlan gyümölcs nem okoz feltétlenül problémát - vélekedik olvasónk

Régebben kevesebbet foglalkoztak az emberek ilyen sokat a higiéniával, mégse volt ennyi allergiás, mint napjainkban - vélik olvasóink.

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: Huszár Gábor

- Nem kellene félni a fertőzésektől - olvastam a kiváló írást a Postabontásban. Nagyon így van! A falusi strand a patak volt, a fiúk a halastóban tanultak meg úszni. A cseresznye mindig, így idén is a fa tetején volt a legjobb, mosatlanul, pedig ebben az esztendőben a tetvek elég jól befeketítették. És ezek után bármikor bátran mehetek a kertbe, és ki a levegőre, természetbe, mert nem vagyok allergiás. A következő nemzedéknek már nulla éves korában kellene valahogy így kezdeni - osztotta meg véleményét olvasónk.

Más a következőket fogalmazta meg: - Évtizedekkel ezelőtt az allergia nem volt beszédtéma, mert nem is voltak allergiások. A gyerekek a higiéniával nem nagyon foglalkoztak, sokkal természetesebb közegben nevelkedtek, mint a maiak. Viszont gyanítom, hogy annak idején nem is használtak ennyiféle vegyszert a mezőgazdaságban. A mosatlan gyümölcsöt például manapság én senkinek nem javasolnám. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában