Postabontás

2023.07.23. 21:30

A PET-palackoknak csapnivaló a minőségük - panaszolják olvasóink

A PET palackokból alig lehet kiönteni az innivalót, annyira csapnivaló a minőségük. Régebben ez nem volt jellemző - panaszolják olvasóink.

Wald Kata

Forrás: pixabay.com

- Össze-vissza nyeklett a vizespalack, pedig még volt az alján innivaló. De szinte lehetetlen volt kiönteni, mert ahogy a palackot megfogtam, az összegyűrődött, mintha egy rongydarab lenne. Régebben sokat lehetett olvasni arról, hogy a műanyag palackban lévő víz nem annyira egészséges, ha például a tűző napon hagyjuk. Mert káros anyagok oldódhatnak ki a műanyagból. Nos, ha eddig emiatt a figyelmeztetés miatt nem is szoktam le róla, most már biztos azt fogom tenni. Bosszantó, hogy ilyen vacak minőséget a boltokba engednek - panaszolta olvasónk. 

Más is hasonló gondolatokat fogalmazott meg: - Az üdítők ára nem csak a tartalomtól, hanem a csomagolástól is függ. Az egyszerűen összenyomható palackokból inni nem is lehet. Csak úgy, hogy közben nyakon önti magát az ember. Ezek az olcsóbb termékek, de fogyasztásra szinte alkalmatlanok is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában