Hova álljunk a vásárcsarnokban?

2023.07.25. 20:07

Kellenek további parkolóhelyek - vélekednek olvasóink

Wald Kata

Fotó: Löffler Péter

Csatlakoznék azokhoz a véleményekhez, amelyek kevésnek tartják a mozgáskorlátozottak számára kijelölt parkolóhelyek számát az új vásárcsarnoknál. Aki nem hiszi, hogy két férőhely nem elegendő, annak javaslom, hogy végezzen egy felmérést mondjuk egy szombat délelőttön.

 A bejáratnál meg kellene kérdezni mindenkit, hogy jogosult -e a mozgáskorlátozott hely használatára, és ha igen, akkor azt, hogy autóval érkezett -e. Ha nem, miért nem, ha igen, akkor hol talált parkolóhelyet. Így azonnal kiderülne, hogy sokkal több mozgáskorlátozottak számára kijelölt hely felfestése indokolt. Lehet, hogy a jogszabályok ennyit írnak elő minimumként, de gondolom ettől felfelé el lehet térni. Feltételezem azért nem teszik, mert eleve túl kevés a parkolóhely a csarnok környezetében. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!