Nagyon ébernek kell lenni!

2023.08.17. 19:30

A vásárcsarnokot se kíméli a tolvaj - figyelmeztet olvasónk

Tolvajt fogtak a Kossuth téren - olvastam a hírt, aminek kapcsán szeretném a vásárcsarnok vevőinek a figyelmét is felhívni arra, hogy sajnos ott sincs biztonságban az ember pénztárcája.

Wald Kata

Egy ismerősöm a férjével ment vásárolni a minap a pécsi csarnokba, viszonylag korán, még nyolc óra előtt. Nagybevásárlást terveztek. Az egyik árusnál válogattak, majd fizettek, a pár hölgytagjánál volt a pénztárca, amit egyszerűen bedobott a táskájába. Ezt a mozdulatot, és azt, hogy a pénztárcában még sok pénz lapul, illetve, hogy a táska nyitva maradt, minden bizonnyal valaki kifigyelte. Ismerőseim, elmondásuk szerint az üvegajtók előtt sétálva folytatták útjukat, majd kicsit nézelődtek a sorok között, és amikor ismét vásárolni szerettek volna, megdöbbenve vették észre, hogy a pénztárca nincs sehol. 

Nem hívták a rendőrséget, hiszen biztosak lehettek abban, hogy a tolvaj addigra már messze járt a pénztárcával. Szerencsére iratok nem voltak benne, de sok pénz volt, aminek búcsút inthettek. 

A történettel arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy nagyon óvatosnak kell lenni a vásárcsarnokban is, és fokozottan kell arra ügyelni, hogy bármennyire sietünk is, a táskánk semmiképp ne maradjon nyitva.  Mert kellemetlen meglepetés érheti az embert sajnos. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!