Postabontás

2023.08.12. 19:30

Olvasónk szerint a füves terület nem parkoló

A zöldkörnyezet megóvása, a környezetvédelem kiemelten fontos kellene, hogy legyen mindannyiunk számára. A város önkormányzata is rendszeresen ezt hangoztatja. Amikor azonban cselekedni kellene, akkor sajnos nem tesznek semmit - legalábbis ezt mutatják a tapasztalataim - olvasható a levélben.

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: Huszár Márk

Pécsett, a Bánki Donát utca 1/1 számú épület körül szép füves terület található. Kiépített parkolóhelyek is rendelkezésre állnak, azok száma azonban láthatóan nem elegendő. Amiből az következik, hogy ha valaki nem talál parkolóhelyet, egyszerűen a zöldterületre parkol. Ezáltal pedig kitapossa a füvet. Van, hogy éjszaka olyan a környék, mint egy hatalmas parkoló. Mert sajnos az itt lakók is a füves részen hagyják az autóikat.

A problémát már többször jeleztem az önkormányzatnál, de sajnos semmilyen intézkedés nem történt. Szeretem a zöldet, a fákat, a bokrokat, a növényeket, éppen ezért nagyon fontosnak tartom, hogy óvjuk meg a zöld környezetet. Egyszer a Mecsek Áruház előtt sétálgató közterület-felügyelőket is kértem, menjenek, és nézzenek körül a Bánki Donát utcában, és ha nem is büntetnek, de legalább figyelmeztessék a szabálytalanul parkolókat. Nem tudom, hogy megtették-e, de az biztos, hogy ha volt is bármilyen intézkedés, annak nincs látható eredménye. Mindenesetre azért bízom a hatóság részéről a nagyobb odafigyelésben, és a megoldásban is! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában