Postabontás

2023.08.12. 16:20

A koszos ruházatban utazók is kellemetlenséget okoznak - panaszolják olvasóink

Nem csak az ittas, de az ápolatlan, koszos ruházatban utazók is kellemetlenséget okoznak a buszon - panaszolják olvasóink.

Wald Kata

Fotó: Löffler Péter

- Nem csak az ittas utasokat, de a koszos ruházatban, ápolatlanul megjelenőket se szabadna engedni felszállni, ha jól tudom, a vonatkozó szabályzat szerint. Inkább azonban az ellenőrök feladata szerintem, hogy ilyen esetekben intézkedjenek. A sofőrnek épp elég a dolga, és azok közül is a legfontosabb, hogy biztonságosan vezessen. Ezt nem írhatja felül semmi. Ha viszont a vezetés mellett még renitens utasokkal is kell bajlódnia, az nyilvánvalóan feszültséget generál, ami senkinek nem jó - írta olvasónk. 

Más a következő tapasztalatait osztotta meg: - Az egyik helyi járatra felszállva a minap orrfacsaró bűz fogadott. Nem kellett sokat találgatnom: egy férfi ült az egyik ülésen olyan ruhában, ami talán hetek óta nem volt kimosva. Majdnem rosszul lettem a szagtól. Miért nem tessékeli le a sofőr az ilyen utasokat?

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!