Így vélik olvasóink

2023.08.19. 14:10

Se autónak, se kétkerekű járműnek nincs helye a sétálóutcákban!

Wald Kata

Se autónak, se kétkerekű járműnek nincs helye a sétálóutcákban - vélik olvasóink. 

- Hajszálon múlt, hogy nem ütött el egy rollerező a minap a Király utcában. Én sétáltam nyugodtan, egyszer csak elsuhant mellettem a fiatalember rolleren állva. Pár centire lehetett tőlem, rettenetesen megijedtem. Nem értem, hogy ha nem is tiltják ki a kétkerekű járműveket a belvárosi sétálóutcákból, akkor miért nem festenek fel lealább egy sávot a számukra. Ha valaki nem a kijelölt helyen közlekedik, bírságolható lenne. A sétálóutcában sokszor kisgyerekek szaladgálnak, kiszámíthatatlan, hogy éppen merre. Mi lesz, ha egyszer elütik valamelyiket? Ki vállalja akkor majd  a felelősséget? - tette fel a kérdést olvasónk. 

Más az autók jelenlétére panaszkodott: - Az Irgalmasok utcája, ha jól tudom, sétálóutca. A minap mégis sokkal inkább hasonlított egy autóútra, illetve parkolóra. Az autók jöttek, mentek, volt aki az utcán várakozott. Úgy tudtam, a sétálóutca, ahogy a neve is jelzi, gyalogosoké - írta előfizetőnk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában