Van értelme így nekivágni?

2023.08.24. 19:30

Vécé nélkül indult el a vonat a Balatonra - panaszolja olvasónk

A Pécsről Balatonra, majd onnan Győrbe tartó vonaton uralkodó állapotokról olvashattunk a Postabontásban. Nos, a leírtakat sajnos lehet fokozni.

Bama.hu

A kép illusztráció

Fotó: Huszár Márk

Augusztus 24-én, gondoltam, elutazom vonattal a magyar tengerhez, hiszen rekkenő a hőség. Szerettem volna eltölteni egy kellemes napot, a kerékpáromat is vittem magammal. Pontosabban csak vittem volna. Mert amikor reggel felszálltam, a jegykezelő közölte, hogy sajnos egyik vécé se működik a vonaton. Ilyen körülmények között az utazást nem mertem vállalni – a tervezett programom így meghiúsult, mérgelődve leszálltam. 

Gondoltam, hogy a jegyemet visszaváltom, mégse fizessek feleslegesen. Az, hogy erre, csak nyolc óra után lett volna lehetőségem – azaz több mint egy órát kellett volna várakoznom – az egyik probléma. A nagyobb gond az, hogy a jegy árából 20 százalékot levonnak, kezelési költség címén. Jóllehet, nem az én hibámból nem utaztam, hanem azért, mert a vasúttársaság nem biztosította ehhez az elvárható feltételeket. Ez minden, csak nem szolgáltatás. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában