Postabontás

2023.08.28. 12:30

Vécécsészét hagyott valaki a Lapisi úton, a szemetelő súlyos büntetést érdemelne – véli olvasónk

Wald Kata

Fotó: Sándor Judit

– A Lapisi úton, a Melegmányi út becsatlakozását követően egy vécékagyló árválkodott az út mentén. Szombaton jártam arrafelé, és nem lehetett nem észrevenni - ahol az útpadka annyira kiszélesedik, hogy autók le is tudnak parkolni, ott pakolta le valaki a lomot – osztotta meg tapasztalatait olvasónk. – Amikor arra jártam, épp rendőrök szemrevételezték – gondolom, ha mellette egyéb szemetet is találtak akkor van némi esély arra, hogy a szemetelőt is megtalálják. Nem értem: hogy veszi valaki a bátorságot, hogy az út szélén hagyjon egy vécécsészét? Talán az volt a terve, hogy beviszi az erdőbe, ott kevésbé van szem előtt, csak végül nem járt sikerrel? Mert azt feltételezni se merem, hogy valaki ezzel a céllal jött errefelé, hogy pont ott, az út mentén megszabaduljon a szemetétől. Bármelyik verzió is igaz, súlyos büntetés kell, hogy járjon érte - vélekedik olvasónk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!