Érthetetlen

2023.09.04. 19:30

Évek óta némán áll a harangtorony - magyarázatot várnának olvasóink

Az sms rovatban olvashattunk arról, hogy a Csontváry tárlat a pécsieket is büszkeséggel töltheti el, nagy élmény a kiállítás.

Wald Kata

Én is pécsi vagyok, én is megcsodáltam a festményeket, és én is azt éreztem, hogy büszke vagyok arra, hogy mindezt a saját városomban láthatom. Miután megnéztem a tárlatot, gondoltam, teszek egy sétát a szép kora őszi időben a belvárosban. Ahogy a dzsámi mögé értem, a korábbi büszkeség érzés máris elillant. 

Mert szembesültem azzal, hogy a harangtorony továbbra is mozdulatlan, nem működik. Pécs főterének egyik látványossága, ami évek óta nem üzemel. Érthetetlen, hogy a város miért nem biztosít forrást a javíttatására. Vagy ha végleg tönkrement a szerkezet, akkor legalább tájékoztassák erről a lakosságot, hogy ne is reménykedjünk abban, hogy újra felcsendül a korábban megszokott dallam. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában