Postabontás

2023.09.26. 07:40

Hiányzik az internet a pécsi Alkotmány utcából – panaszolja olvasónk

Wald Kata

88451932

Fotó: kirill_makarov

Az Alkotmány utca páros oldalán élőknek komoly gondot jelent, hogy ezen a területen nincs lehetőség optikai kábeles internetszolgáltatás igénybevételére, mivel egyetlen szolgáltató sem épült ki ide. Ez nagy hátrányt jelent a mai digitális világban, ahol az internet elengedhetetlen a munkavégzéshez, a tanuláshoz, a kapcsolattartáshoz és a szórakozáshoz egyaránt.

A mobilnettel sem vagyok megelégedve, mert a teljesítménye ingadozó, a díja magas, és nem biztosítja az elvárt minőséget. Ráadásul a mobilnet használata korlátozza az eszközeim számát és típusát, amelyeket csatlakoztathatok az internethez. Így nem tudom kihasználni az okosotthoni megoldásokat, a streaming szolgáltatásokat, vagy akár a videóhívásokat sem.

Az Alkotmány utca pedig nem egy eldugott helyen fekszik, hanem a város szívében, a történelmi belváros közvetlen közelében. Nem értem, hogy miért nem részesül ez a terület ugyanolyan fejlesztésben és modernizációban, mint más városrészek. Mi az oka annak, hogy nem vezetik be az optikai kábeles internetet az Alkotmány utca páros oldalára? Szeretnénk, ha a problémánkra az illetékesek felfigyelnének végre, és mihamarabb születne megoldás is! 

T. M., az Alkotmány utca páros oldalán élő lakók nevében

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!