Postabontás

2023.09.25. 19:47

Nem engedte fel a buszra a várandós nőt a buszsofőr

Wald Kata

Fotó: Löffler Péter

Szeptember 21-én reggel, a Tüzér utcai megállóban szerettünk volna felszállni egy helyi járatra, de az autóbusz vezetője becsukta előttünk az ajtót. Az történt, hogy az első ajtónál dugig volt utasokkal a jármű, így középen próbálkoztunk volna felszállni a kisfiammal, de becsukta előttünk az ajtót ott is. Egy másik anyuka is hasonlóképp járt, ő se tudott felszállni a gyermekével. Előre mentem, kopogtam az ablakon - mivel megállt a piros lámpánál. A sofőr nézett rám, tehát nem mondhatja hogy nem vett észre. De így se volt hajlandó kinyitni az ajtót. Hozzáteszem, várandós vagyok, próbálok mindig úgy állni, hogy lehetőleg senkinek ne nyomódjak neki, nehogy megüssem a hasam. 

Azt, hogy rendszeresen késnek a buszok, vagy kimaradnak a járatok, inkább fel sem hozom: ember-, időhiány, megértem! De a sofőrnek ezt a viselkedését nem tudom arra fogni. Nem ingyen utazom, nem szívességet kértem. Emberséget! 

K. B.-né 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában