Postabontás

2023.10.15. 16:40

A falevél összegyűjtése a lakók feladata - hívják fel a figyelmet olvasóink

A járdákról a falevelek összegyűjtése olyan, mint a síkosságmentesítés: az ingatlan tulajdonosának a feladata - hívják fel a figyelmet olvasóink.

Wald Kata

Illusztráció

Fotó: Bujdos Tibor

- A házak előtti járda rendben tartása nem csak télen feladata a tulajdonosoknak, hanem az év minden szakában. Nem csak arra kell ügyelni, hogy ha jön a fagy, ne csússzanak el a járókelők, hanem most, amikor itt az őszi, esős idő, a falevelek összesöpréséről is szükséges gondoskodni. Ezt nem csinálja meg senki helyettük. Felesleges a közmunkásokra várni. Az eső áztatta falevelek is vannak olyan veszélyesek, mint a jegesedés - osztotta meg gondolatait olvasónk. 

Más a következőkről számolt be: - Az ablakból kinézve láttam, hogy a szombati szép napsütéses időt kihasználva a szomszéd tömbház lakói összegereblyézték az épület körül a járdára lehullott leveleket, majd zsákokba gyűjtve a kuka mellé tették. Egy jó lakóközösség így gondoskodik a környezete szépségéről. Példamutató.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában