Postabontás

2023.10.23. 19:30

Az üres postáknak mi a sorsa? – teszi fel a kérdést olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: Huszár Márk

Immár egy év is eltelt azóta, hogy több postahivatalt bezártak. Sajnos az intézkedés Pécset is érintette. Először arról szóltak a hírek, hogy a bezárások csak ideiglenesek, a fűtési szezon végén több postát újra kinyitnak – lehet, hogy van, ahol ez megtörtént, de az biztos, hogy nem az én környezetemben. Az uránvárosiba járok azóta, amióta a Jurisics utcai bezárt – sajnos több alkalommal is azzal kellett szembesülnöm, hogy nagyon nagy a tömeg, viszont az ügyfélfogadó ablakok közül nem mindegyik tart nyitva. 

Legutóbb viszont észrevettem, hogy a várakozás valahogy kényelmesebb - tágasabb lett a hely, de nem azért, mert esetleg kibővítették volna, hanem azért, mert a rengeteg kacat, amit árultak korábban, eltűnt. Se édesség, se játékok nincsenek – legalábbis amikor én ott jártam, a polcok nem voltak sehol. Ez legalább egy pozitívum. Kérdés viszont, hogy az egy éve üresen álló postai épületeknek mi lesz a sorsa?

Név és cím a szerkesztőségben

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!