Aggódnak az olvasók

2023.10.06. 09:31

Szinte a ház falán másznak - épül az óriáskerék

Wald Kata

Épp, hogy rá nem másznak a házunk falára - így tudnám jellemezni, hogy az épülő óriáskerék és a lakásaink között mekkora a távolság. Majdhogynem bejönnek az ablakon. Most, hogy végre a fű is kinőtt a Lánc utcai rendelőintézet előtti területen, ezek szerint - legalábbis egyesek láthatóan így gondolják - eljött az ideje annak, hogy ismét tönkretegyék, sártengerré változtatva a környéket.

Egy, az óriáskerék felállításán serénykedő munkástól megkérdeztem, hogy ki a megrendelő - vagy nem akarta, vagy tényleg nem tudta megmondani, de a lényeg, hogy nem kaptam tőle információt.  

A Lánc utcai rendelőintézetben dolgozókat, az oda érkező betegeket is nyilvánvalóan zavarja ez a robosztus építmény, és a vele járó hangzavar - megtudtam, hogy az intézmény se tudott arról, hogy ismét ide kerül ez a hatalmas szerkezet. Persze, nekik valamivel könnyebb a dolguk, hiszen ők nem laknak itt. Nem úgy, mint én, aki, látva, hogy megint mi történik a házunk előtt, legszívesebben haza se mennék. Tönkreteszik az életminőségünket, de ezek szerint ez senkit nem érdekel. 

Én olyan ember vagyok, aki szeretem, ha a környezetem tiszta, rendezett, nyugodt. Az óriáskerék jelenléte azonban mindezt ellehetetleníti. Nem kellett volna  a környéken élőket megkérdezni, vagy tájékoztatni előre, hogy mire számítsanak? Azt se tudjuk, meddig kell vajon megint szenvednünk a kerék miatt a környéken várhatóan a ismét kialakuló bazári hangulat miatt. Elképesztő, hogy ismét megtörténik az, ami ellen pár évvel ezelőtt is tiltakoztunk.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában