Postabontás

2023.11.11. 07:40

A fürdőben az öltözők nem zárhatók – panaszolja olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Michael Brin

Egy kicsit visszaidézve a nyarat, a gyerekek kitalálták, hogy strandolni szeretnének, az őszi időjárás ellenére. Miután Pécsett erre nincs lehetőség, autóba ültünk, és elmentünk egy közeli kisvárosba, ahol utoljára egy évvel ezelőtt jártunk. Azt tudtuk, hogy volt néhány hónap, amíg zárva tarott a fürdő, felújítási munkálatokra hivatkozva. Azt gondoltuk, hogy akkor biztosan teljesen megújult körülmények fogadnak majd minket. Sajnos azonban nem ez történt. Semmilyen korszerűsítésnek nem láttuk a nyomát - persze az elképzelhető, hogy olyan helyeken történt a modernizálás, amelyek nem látható módon szolgálják a vendégek kényelmét, biztonságát. Gondolok például a gépészetre. Az biztos, hogy mi a felújításból semmit nem érzékeltünk. Azt viszont igen, hogy a pár évvel ezelőtt még rendkívül kulturáltnak számító öltözőben alig találtunk olyan fülkét, amelynek zárható lett volna az ajtaja. Ilyen körülmények közt átöltözni kifejezetten zavaró. Úgy gondolom, hogy a zárak megjavítása nem lehet pénz kérdése. Nem többre, csak egy kis odafigyelésre lenne szükség!

Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!