Postabontás

2023.11.17. 12:00

A kutyaürülék nem maradhat a közterületen - vélik olvasóink

A kutyaürülék nem maradhat a közterületen, a gazdának össze kell szednie, a vonatkozó előírás szerint, mégis tele a város kutyapiszokkal - panaszolják olvasóink.

Wald Kata

Illusztráció

Fotó: BAZA Production

Felháborító, hogy valaki rendszeresen Kovácstelepen, a Hóvirág utcai házunk előtt hagyja a kutyája végtermékét! Ha meglátom, azonnal rendőrt fogok hívni, és feljelentem. Nem lehet egy-két kis nejlonzacskót zsebre vágva elindulni azzal a kutyával? Ez is hozzátartozik a felelős állattartáshoz - írta egy olvasónk. 

Más a következőket fogalmazta meg: - Mindenütt a városban kutyaürülékkel szennyezettek a zöldterületek, pedig elvileg ezért büntetni is lehetne a nemtörődöm gazdákat. Az a felfoghatatlan számomra, hogy a kutyáját jellemzően mindenki az otthona közelében sétáltatja, azaz a saját lakókörnyezetében - ha az eb a társasház elé piszkít, ahol utána a kutyatartó, és annak gyerekei is nap mint nap elsétálnak, ennyire nem számít? Vajon a lakásukban is ilyen körülmények között élnek ezek az emberek? 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában